Αν εκπροσωπείς ΣΧΟΛΕΙΟ:

1.  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ με το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS (schools@medsos.gr) για να φιλοξενηθεί  ΔΩΡΕΑΝ και στο χώρο σου το ολοκληρωμένο 911249_63413303εκπαιδευτικό πρόγραμμα Εξοικονόμησης Νερού και να ΠΡΟΣΤΕΘΕΙΣ στη λίστα του πανελλαδικού Δικτύου Υδρο-οικολογικών σχολείων που ήδη υλοποιούν εφαρμοσμένες δράσεις σχετικά με το νερό.

2. ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ με το κυλικείο για να προωθήσει με τη σειρά του τη χρήση νερού βρύσης σε μαθητές και δασκάλους – καθηγητές

3. ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ μαθητές και δασκάλους ως προς τη δυνατότητα και τα πλεονεκτήματα χρήσης παγουριού στη διάρκεια της παραμονής τους στο σχολείο

4.  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ μαζί μας για να σου διαθέσουμε το ειδικό σήμα/αυτοκόλλητο  που θα ενδυναμώσει την περιβαλλοντική συνείδηση των μαθητών αναφορικά με το δικαίωμά τους ως αυριανοί πολίτες να διεκδικούν ελεύθερη πρόσβαση σε πόσιμο νερό σε δημόσιους (ανοιχτούς και κλειστούς) χώρους.

Προμηθεύσου το  παγούρι του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS!

Μαθητής, Δάσκαλος ή απλά γονέας με υδατική συνείδηση; Επισκέψου το www.watersave.gr

Μπες στο χάρτη και Εντόπισε τη Βρύση!

Σχολεία που επιθυμούν να υποστηρίξουν ακόμη πιο δυναμικά την εκστρατεία έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για τις επιπλέον παροχές και οφέλη που προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο fr@medsos.gr.

icons_politis_sm   icons_politis_sm icons_dhmos_sm icons_ti-allo_sm

Επιλέξτε το ποσό ενίσχυσης

  • 2 Backers

    Σύμμαχος

  • Backers

    Υποστηρικτής

Υποστηριξτε μας