Αν είσαι ΠΟΛΙΤΗΣ το σύνθημα είναι απλό:

Επιλέγω νερό βρύσηςΔιεκδικώ δημόσιες βρύσες στην πόλη.496311_56532285

Αν είσαι πολίτης ή αλλιώς διαβάτης / επισκέπτης άλσους, πάρκου, πλατείας, παιδικής χαράς, δημοσίων φορέων / ποδηλάτης ή απλώς… διψασμένος στην πόλη σου, αρκεί να κάνεις τις παρακάτω ενέργειες:

 1. ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ (όποτε είναι εφικτό) και ζητάς νερό βρύσης όταν επισκέπτεσαι επιχειρήσεις εστίασης
 2. κυκλοφορείς με το δικό σου παγούρι και το ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΕΙΣ σε δημόσιες βρύσες ή σε επιχειρήσεις εστίασης/δημόσιους φορείς  που διαθέτουν ψύκτη ή απλά ζητάς ένα ποτήρι νερό
 3. επιλέγεις και ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ τις επιχειρήσεις που προσφέρουν ή εν δυνάμει ενδιαφέρονται να προσφέρουν νερό βρύσης σε πελάτες ή σε διερχόμενους πολίτες και ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ στο χάρτη  το στίγμα τους
 4. αναζητάς και ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ στο χάρτη  το στίγμα βρυσών που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους με διαρκή ελεύθερη πρόσβαση (πλατείες, πάρκα, παιδικές χαρές, κ.ά.
 5. ΑΝΑΖΗΤΑΣ και σημειώνεις στο χάρτη δημόσιους χώρους με ωράριο λειτουργίας (π.χ. νοσοκομεία, εφορίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, γυμναστήρια, κ.ά.) που διαθέτουν ψύκτη/βρύση σε λειτουργία για το κοινό.

Προμηθεύσου το  παγούρι μας: Πάρε μέρος στη Λύση – Γέμισέ με απ’ τη Βρύση!

Μπες στο χάρτη και Εντόπισε τη Βρύση!

Ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το water@medsos.gr για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συνεργασίας και να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, πάντα με γνώμονα την προστασία και την ορθολογική χρήση του πόρου!

icons_politis_sm   icons_dhmos_smicons_school_sm icons_ti-allo_sm

Επιλέξτε το ποσό ενίσχυσης

 • 2 Backers

  Σύμμαχος

 • Backers

  Υποστηρικτής

Υποστηριξτε μας