Διάβασε τι άλλο μπορείς να κάνεις για ένα ηχηρό μήνυμα Επι-στροφής στη Βρύση!

1. Να στείλεις email στο ΔΗΜΟ σου με στόχο την αύξηση των βρυσών σε δημόσιους χώρους! Για το σκοπό αυτό μπες σε αυτή τη σελίδαεπέλεξε το Δήμο σου, αναζήτησε και στείλε απευθείας στο email του δημάρχου το παρακάτω προτεινόμενο κείμενο:

                   Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

        Στο πλαίσιο της εκστρατείας ΕΠΙ-ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS (www.tapwater.gr) διεκδικώ από τη δημοτική αρχή να υπάρξει σχεδιασμός και άμεση εγκατάσταση των απαραίτητων δημόσιων βρυσών σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης μας (π.χ. πλατείες, πάρκα, παιδικές χαρές) καθώς και στα σχολεία, πάντα με γνώμονα την προστασία και την ορθολογική χρήση του πόρου.

                    Με εκτίμηση 

                    (ονοματεπώνυμο)

2. Να συμμετέχεις σε ΔΡΑΣΕΙΣ για να ευαισθητοποιήσεις τους συμπολίτες σου και να κινητοποιήσεις επιχειρήσεις εστίασης να γίνουν σύμμαχοί μας!

Ξεκινήστε διαβάζοντας τα νέα μας και μείνετε συντονισμένοι για να λάβετε πρόσκληση για συμμετοχή σε δράσεις μας (π.χ. εκδηλώσεις δρόμου) με στόχο την κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση χιλιάδων συμπολιτών μας.

 

3. Να αυτό-δεσμευτείς εθελοντικά ότι θα υιοθετήσεις και υποστηρίξεις ενεργά τους στόχους  της εκστρατείας!

 

4. Να γνωστοποιήσεις την εκστρατεία σε φίλους-γνωστούς-συναδέλφους-επιχειρήσεις που επισκέπτεσαι!

Twitter: https://twitter.com/TapWater_gr
Facebook: https://www.facebook.com/TapWater.gr

 

5. Να δώσεις τα ΡΕΣΤΑ σου για να συνεχίσει το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS να μάχεται για το περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής μας, με μια μικρή συνδρομή που αντιστοιχεί περίπου σε 0,50λεπτά = 1 μικρό μπουκαλάκι νερό (!) την εβδομάδα…

Στήριξε το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS!

Προμηθεύσου το  παγούρι μας!

Επιλέξτε το ποσό ενίσχυσης

  • 2 Backers

    Σύμμαχος

  • Backers

    Υποστηρικτής

Υποστηριξτε μας